Vanliga frågor

Varför arrangeras Pizza-SM?
Tävlingen arrangeras för att lyfta fram goda exempel på kreativa pizzabagare, yrkeskunnande och för att öka kvalitetsmedvetenhet i branschen.

Vad bedömer juryn?
Juryn bedömer pizzans kvalitet, fantasi och prestation. Dessa punkter poängbedöms. Smak och fräschhet ger mest poäng. Läs mer här!

Varför ska jag vara med och tävla?
Din delaktighet är viktig för att kunna utveckla och höja kvalitetsmedvetande i branschen. Det är roligt att tävla för man träffar många intressanta människor som bidrar till din utveckling och ökar dina kunskaper.

Vad är Fast Food Magazine?
Fast Food Magazine är Skandinaviens ledande tidning för snabbmatsbranschen. Här hittar du inspiration, tips och idéer och Fast Food Magazine är ett livstilsmagasin för alla som arbetar med quick service.

Kostar det något?
Det kostar ingenting att anmäla sig. Du får vid anmälan gratis två nummer av Fast Food Magazine. De som går vidare till semifinal och final står själv för omkostnader såsom resa och logi.

Hur går tävlingen till – Sveriges bästa pizzabagare?

  1. Bestäm vilken pizza du vill tävla med
    Den pizza du tävlar med kan antingen vara en pizza som redan finns på menyn, eller en ny pizza skapad speciellt för tävlingen.
  2. Anmäl dig via hemsidan
    Skicka in bild på pizzan tillsammans med beskrivning vad pizzan innehåller eller en film där du visar din pizza och beskriver vad pizzan innehåller.
  3. Sista anmälningsdatum är tisdag 6 mars 2018.
    Senast den 23 mars får du besked om du går vidare eller inte till semifinalen.
  4. Semifinalen äger rum den 27 april 2018 på GastroNord på Stockholmsmässan.
    På semifinalen tävlar åtta personer. Fyra av dessa går vidare att tävla i finalen.
  5. Finalen äger rum den 27 april på GastroNord på Stockholmsmässan.
    Fyra personer tävlar i finalen.

Har du ytterligare frågor?

Maria Fedor
Projektledare
maria.fedor@mentoronline.se
0736-825379